Se omkring dig. Naturen er under hastig forandring. Bladene falder af træerne. Luften er mere fugtig. Det regner og farverne omkring dig er gået fra grøn til gul og brun. Ja, du har ret; Det er ved at blive efterår. Måske det er nu, du skal se på at tilpasse dig til naturen?

Neglene sender en kraftigt signal

Efterårets vejr er hårdt ved det meste. Ved bilen, ved bygningerne, ved naturen – men også ved dig. Huden – særligt på hænderne – lider virkelig under de store udsving i luftfugtigheden. Måske du skulle tage en negleuddannelse – så du selv kan lave kunstige negle, og dermed give dine hænder nyt liv og nye farver.

Huden på hænderne kan du pleje med naturlige cremer, men neglene er ofte svære at redde med naturlige virkemidler. Her skal vi have de mere faux aspekter af beauty boxen frem. Gele negle er genialt, og det samme er akryl negle.

Find inspirationen omkring dig

Men hvordan ved du, hvad der er de rigtige valg for dig? Igen opfordrer vi dig til at se dig omkring. Gå en tur i naturen og saml farver op. Find et smukt blad, et smukt stykke mos, måske en fjer eller en svamp. Det gælder simpelthen om at samle inspirationen fysisk. Tag de indsamlede ting og hold dem op mod dine hænder, dit ansigt i spejlet og dit tøj. Faktisk kan det være en god måde at revitalisere din gaderobe på. Nye farver betyder, at ny kombinationer går.

Træk hele din gaderobe ud på senge, find dine farver fra naturen og hold dine hænder op i mod dette. Så har du fundet kimen til de farver, du skal bruge på dine nye kunstige negle. Herefter er der dog flere tanker, du skal gøre dig i forhold til samspillet med resten af din personlige stil. Skal farverne være synkrone eller komplimentære? Altså skal du have varme og gyldne negle til en ditto kjole, eller skal du komplimentere din smukke røde kjole med en smuk jordfarvet neglelak?

 

Ja, mulighederne er mange, og det er det skønne ved personlige stil. Du er aldrig færdig, for hver gang du åbner øjnene, mødes du af ny inspiration.

EFTERLAD ET SVAR