Du er sikkert godt klar over, at det er i din og virksomhedens bedste interesse at have glade medarbejdere. Disse er mere effektive, og de vil være mere villige til at lægge hårdt arbejde i virksomheden – og måske også lidt ekstra arbejde hvis der er brug for det. Vi mennesker har forskellige behov, men der er flere ting at gøre for at tilfredsstille dine medarbejdere.

En god kantineløsning

I løbet af en lang arbejdsdag er der brug for at få ny energi indenbords. Størstedelen af den energi vores kroppe danner, starter med den mad, vi spiser i løbet af dagen. Derfor er det også vigtigt at få god, næringsrig mad indenbords, hvis arbejdet skal blive ved med at være godt, som tiden går – for man arbejder som regel bedst, når energiniveauet også er højt.

En hjemmesmurt madpakke er sjældent den største favorit, og selvom den godt kan gøres lækker, kan dette hurtigt komme til at tage lang tid. Derfor er en lækker kantine tit det mest populære valg.

Nem tilgængelighed

Det er som regel en meget dårlig start på arbejdsdagen, hvis man hverken kan finde plads til at parkere bilen, cyklen eller hvad man nu ellers bruger til at transportere sig selv på arbejde. Derfor er noget relativt simpelt, I som virksomhed kan gøre at sørge for gode parkeringspladser – eller find cykelstativer her til de ansatte, der cykler på arbejde.

Firmagaver – lad medarbejderne føle sig værdsatte

Det er som regel også noget nemmere at yde en ordentlig indsats på arbejdet, hvis man har en fornemmelse af, at indsatsens bliver værdsat. Føler man, at der bliver set over ens hårde arbejde, er det ikke sikkert, at indsatsen bliver ved. Der er selvfølgelig mange måder at lade dine ansatte føle sig værdsatte på, men firmagaver til store begivenheder er en god start – og relativt overkommeligt.

EFTERLAD ET SVAR