Vi kender det alle: en stor, dejlig familiefest er netop afsluttet, og kæmpeopvasken håner os ildelugtende og uoverskuelig fra køkkenvasken – med truslen om flere timers opvask i sigte. Men frygt ej – der er hjælp at hente. Der findes nemlig en helt vidunderlig og uundværlig hjælper: en industriopvasker!

Slut med rosinfingre og knækkede glasstilke

En industriopvasker er køkkenets svar på supermand. I løbet af nul komma fem er opvasken klaret – helt uden de klassiske rosinfingre, som en stor opvask altid afstedkommer, når fingrene har opholdt sig nede i opvaskevandet lidt for længe. Det eneste, man nu skal koncentrere sig om, er at sætte servicen tilbage på rette plads. Også uden først at skulle krænge et viskestykke ned i et langstilket champagneglas – en manøvre, der ret ofte fører til en knækket stilk. De fleste industriopvaskemaskiner har nemlig en super smart og effektiv tørrefunktion, som gør, at hverken glas eller service kræver de store halsbrækkende eftertørringer.

Det effektive valg til det professionelle køkken

For at kunne få hverdagen til at køre så gnidningsfrit og effektivt som muligt, er en industriopvasker et absolut must i det professionelle køkken. Dér skal bestik, service og diverse køkkenredskaber skinne hver evig eneste dag – og med effektivitet i højsæde. En industriopvasker klarer hurtigt og effektivt arbejdet. De fleste industriopvaskere vasker og tørrer bestik, service og glas i løbet af ganske få minutter. Har man et stort køkken, kan man med fordel investere i flere forskellige slags industriopvaskere og på den måde spare endnu mere tid. Har man et mindre køkken, er det værd at overveje én industriopvasker, der kan klare hele molevitten på én gang. Derfor er det selvfølgelig væsentligt, hvilken type industriopvasker, man vælger. Der findes mange forskellige slags industriopvaskere, og det anbefales, at man kontakter en forhandler for at få lige netop sit behov opfyldt.

EFTERLAD ET SVAR