Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Økologi er en af tidens helt store tendenser og er blevet meget populært blandt nærmest alle befolkningsgrupper. Folk er blevet meget bevidste omkring det at købe økologiske, men nogle er også lidt afholdende overfor det på grund af prisen. Men så er det heldigt at du sagtens kan spise økologisk uden at skulle betale de højere priser i supermarkedet. Du kan nemlig vælge selv at gro din egen aftensmad. Det kan også være at børnene har lyst til at passe haven når de ved at det kan være de kommer til at spise det på et tidspunkt. De vil i hvert fald kunne få en lektion i hvad det er man spiser og hvor det er det kommer fra.

Frugttræer

Hvis du gerne vil have en lækker snack eller en lækker frugtsalat til dessert når du har gæster forbi. Så kan det være du skal til at plante en række forskellige frugttræer. Mange forskellige træer kan gro i Danmark og derfor burde det ikke være et problem for dig at finde nogle du godt kan lidt eller som du kan se dig selv bruge. Vælger man f.eks. et æbletræ har det nærmest uendeligt at muligheder for hvad man kan bruge æblerne til

Det mere eksotiske

Der er selvfølgelig mange ting som man ikke kan gro i Danmark på grund af vejret, men heldigvis findes der måder hvorpå du kan snyde så du stadig kan få nogle af de mere eksotiske ting lige i din egen have. Med hjælp fra drivhuse er der nemlig mange folk der gror rigtig spændende ting i deres egen have og det kan du også

Krydderurter

Noget af det nemmeste at vedligeholde er krydderurter som du kan plante i et bed og gå ud og hente når der er behov for det i maden. Det kan altid give et lækkert twist til smagen.

EFTERLAD ET SVAR