Hvis i står i den heldige situation at i lige er flyttet. Måske er i lige flyttet fra jeres lille lejlighed inde i storbyen og ud til provinsen eller forstaden for at have et sted der passer lidt bedre til at have børn med så kan der være nogle ting man skal overveje både hvis du selv skal til at bygge nyt eller er med i opbygningen af et nyt typehus eller inden du skal til at indrette dit nye hus fra bunden af. Der er nemlig mange ting der kan gøre det meget nemmere for børnene at komme rundt og så det undgår at ødelægge ting eller selv komme for meget til skade hele tiden.

Dørtrin

Gulvet bliver brugt meget i en hjem og særligt med små børn der kan kravle eller gå rundt over det hele. Derfor er det også vigtigt at du har et gulv i høj kvalitet der kan modstå en masse. Samtidig kan det også være en god idé at undgå dørtrin eller i hvert fald have nogle meget lave dørtrin i ens hjem. Der gør det nemmere for børnene at komme rundt uden at skulle over dørtrin. Samtidig kan det også give en fordel af du f.eks. kan have en robotstøvsuger kørende der kan gøre rent når du ikke er hjemme, da sådan nogle børn godt kan give sin mængde oprydning og rengøring.

Undgå skarpe kanter

Hjørner og andre skarpe kanter er altid oplagt sted for børn lige at slå hovedet ind i. Det kan gøre meget ondt på både børn såvel som voksne. Derfor kan det være en god idé at have flere afrundede hjørner. Kommer dit inventar eller møbler ikke selv med det, så kan du købe nogle smarte gummi eller plastik gagdets du kan sætte på i hele huset indtil de er store nok.

EFTERLAD ET SVAR