Overvejer du at investere i en terrasse, en indkørsel, et nyt havebed eller noget i den stil, bør du helt klart overveje belægningssten. Der eksisterer mange forskellige belægningstyper på nettet, så det kan være utrolig svært at beslutte sig for, hvilken slags belægning man ønsker til sit kommende projekt. I løbet af de seneste par år er dog især belægningssten blevet ekstremt populært at anvende i de danske haver, hvilket formentlig skyldes de mange fordele, der er ved denne belægningstype.

Belægningssten er med til at skabe et lækkert, minimalistisk og moderne udtryk, og de fås i mange forskellige typer, former og farver, hvilket gør, at der er noget for alle smage. Derudover er belægningssten tidsløse, fordi anvendelsen af dem aldrig går af mode. Ydermere er stenbelægning også bare generelt langt nemmere og mindre tidskrævende at vedligeholde, fordi du eksempelvis undgår at skulle ud og slå græsset hver 14. dag. Og sidst men ikke mindst er belægningssten nemmere at håndtere og anlægge i jorden selv, hvilket betyder, at du ikke nødvendigvis skal investere ekstremt mange penge i dit kommende projekt, fordi du også skal betale en professionel for at anlægge stenene.

Der findes flere forskellige typer af belægningssten, og du kan se udvalget på easy-stone.dk. Den mest populære sten at anvende til belægning i Danmark er herregårdsstenen, som er en traditionel rektangulær sten, der giver et rustikt udseende. Bondesten er også en klassiker, fordi de med deres runde affasning giver et meget smukt og lækkert helhedsudtryk. SF-Klostersten er en meget alsidig sten, som har pæne, rene linjer og affasede kanter ligesom bondesten. Hollændersten er meget solide sten, der eksempelvis kan bruges til terrasse. Nybrosten er en anderledes og rustik belægningssten, som er fremstillet med prægning på alle kanterne og hvælvede overflader. Til sidst er der betonsten, som også er solide, men som er forholdsvis små i størrelsen.

EFTERLAD ET SVAR