London er ikke just en yndet feriedestination takket være klimaet, der for det meste minder om det danske. Til gengæld har Englands hovedstad et rigt kulturliv med meget flot arkitektur samt stræder og centre til shoppeture i verdensklasse. Byen er veludrustet til at tage turister på guidede ture i både langs Themsen og på dobbeltdækkerbusser (såkaldte ”omnibusser”).

Det hjælper selvfølgelig også på det, at engelsk er modersmålet, så kan du selv engelsk, er det at spørge om hjælp eller starte en samtale nemt. Leder du efter en flybillet til London, kan du med fordel sammenligne priser. Gør du en god handel her, så har du flere penge til at shoppe.

Få en flybillet til London – og tag på shoppetur

Af steder at skeje ud i London kan du finde Covent Garden, der fra at være et verdenskendt marked for frugt og grønt i dag kendes for sine mange forretninger, der sælger fashionabelt nips og håndlavet bohave. Skal du have lækkert tøj, kan du tjekke Liberty London, der sælger luksustøj og accessoires til damer og herre. Hertil kommer det rige butiksliv ude i East London.

Se den flotte arkitektur – udefra, indefra og oppefra

Flot arkitektur har London som sagt i rigt mål. Her kan bl.a. parlamentsbygningen, Palace of Westminster, kirkerne Westminster Abbey, Winchester Cathedral og Saint Paul’s Cathedral samt talrige andre visuelle undere nævnes. Mange seværdigheder i London kan ses fra toppen af det verdenskendte pariserhjul London Eye, så læg vejen her forbi først på turen til London.

Bestil flybilletter til ferie eller forlænget weekend

Har du fået blod på tanden i forhold til at tage på ferie eller forlænget weekend til London, så bestil flybilletter til en rimelig pris. Når pandemien engang blæser over eller kommer under kontrol, er London en god destination at vælge som et af de første feriemål, du drager mod.

EFTERLAD ET SVAR