Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når det kommer til nytårs aften, så er der en klar tendens der er kommet for at blive. Vi gider nemlig ikke bruge hele dagen i køkkenet, og bestiller i langt højere grad vores mad udefra end tidligere. I år bliver nytårsfesterne mindre, og vi må ikke være så mange sammen. Dette vil sandsynligvis gøre, at der vil blive bestilt endnu mere mad ude fra, da der ikke er mange, der vil stå med en masse madlavning til små selskaber.

Godt nyt for pressede restauranter

Der er nok ikke den store tvivl om, at der er mange restauranter der vil se tilbage på 2020 som et sandt rædsels år. Nedlukninger har betydet mistet omsætning for milliarder rundt om i landet. Mange har kunne redde lidt af omsætningen hjem ved at tilbyde take-away mad, og her op til nytår, er der uden tvivl mange der vil se på den nye tendens med stor glæde. De senere år er der flere og flere restauranter der har fået øjnene op for muligheden for indtjening i nogle dage, hvor der ellers er lukket.

Der er flere af de større restaurationer, der allerede på nuværende tidspunkt har solgt tusindvis af kuverter til nytår. Med en pris der typisk ligger mellem 400 og 500 kroner pr. person, skal der ikke den store lommeregner til for at finde ud af, at det er meget penge det drejer sig om.

Hvad bestiller vi?

Det er meget forskelligt hvad menuerne står på de forskellige steder. Der er mange i de større byer, der vælger at bestille store nytårsmenuer af sushi. Men lige præcis til nytår er der også mange, der gerne vil gøre det lidt mere udover det sædvanlige og bestiller 3,4 eller 5 retters menuer. Det gode ved at bestille fra restauranterne er netop også, at man kan få noget mad, som man måske ikke lidt selv har evnerne til at stå med selv. Når man bestiller en menu hos en restaurant, skal der typisk et minimum af tilberedelse til og det er primært opvarmning, man skal have styr på.

At sige restauranterne får reddet året på dette er naturligvis en voldsom overdrivelse, men de kan dog få en afslutning på året, der giver lidt håb. Så hvis du er i tvivl om, hvad du skal serverer til Nytår, så overvej at bestille maden ude fra.

 

EFTERLAD ET SVAR