Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hader du rengøring? Sådan gør du det nemmere for dig selv

Forstår du heller ikke folk, der elsker at svinge kosten rundt? Nogle folk elsker det, andre kan slet ikke lade vær – men for nogle er det plot en sur pligt, der gerne hurtigt skal overstås. Vi kan godt forstå, hvis du ikke synes, det er sjovt at gøre rent. Heldigvis er der ting, du kan gøre, der gør rengøringen lidt nemmere.

Det er ikke sikkert, at den bliver sjovere – men i det mindste vil den vare i kortere tid!

Ledningsfri støvsuger

En af grundene til at man ikke lige får lige svinget støvsugeren rundt, er, at den er besværlig at finde frem. Den er tung, måske placeret i modsatte ende af huset, og ledningen bliver altid viklet rundt om alle møblerne! En tung og gammeldags støvsuger bidrager bare ikke til spontan støvsugning, men det er der heldigvis en støvsuger, der gør.

Vi foreslår, at du erhverver dig en ledningsfri støvsuger, og placerer den et strategisk sted i huset eller lejligheden. Den kan du nemt snuppe og svinge rundt – og det betyder, at du vil få støvsuget oftere!

Minimalistisk indretning

Jo værre rodet er – des mere kan støvet samle sig. Det kan derfor betale sig at stile efter en minimalistisk indretning, hvor rodet ikke hober sig op så nemt. En del af en minimalistisk indretning er, at man har sørget for god opbevaringsplads. Med fornuftig opbevaringsplads kan man nemt få tingene ryddet af vejen, i stedet for at de ligger og flyder.

Men minimalistisk indretning betyder også, at man ikke har overdynget sit hjem med diverse pynteting. En simpel indretning betyder også en mere simpel rengøring, som bidrager til, at det gøres oftere. Et minimalistisk hjem er altså i mange tilfælde et renere hjem.

Polyurethan gulv

Gulvet udgør en stor overflade i hjemmet. Det er derfor fordelagtigt at skaffe et gulv, der er nemt at rengøre. Et godt forslag til sådan et gulv er et polyurethan gulv, som både er minimalistisk, nemt at rengøre og enormt slidstærkt – så du kan holde det rent i mange år! Lyder det som noget for dig? Se eksempler her.

EFTERLAD ET SVAR