Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du ikke kan følge med i en samtale eller ikke forstår, hvad andre snakker om, kan det skabe en følelse af ensomhed. Det skyldes, at du får følelsen af, at du føler dig udenfor og ikke kan være en del af deres gruppe, der godt ved, hvad samtalen går ud på. Det er ikke en rar følelse, og den kan efterlade dig irriteret, deprimeret og stresset. Det kan påvirke dig mentalt, og du kan få det skidt. I sidste ende kan det måske lede til, at du gør dig selv syg, fordi dine tanker og følelser påvirker din krop.

Start med nyhederne, så skulle resten gerne komme

Mange samtaleemner starter op på baggrund af en nyhed eller en begivenhed, som har fanget folks interesse. Hvis du ikke lige har fået tjekket nyheder fra morgenen, kan det være, at du er helt uvidne, når de begynder at snakke. Det er der, du falder i og får følelsen af at være udenfor. Hvis du bevidst har valgt, at du ikke vil læse, se eller høre nyheder, så er det ikke noget, du behøver at bekymre dig om. Men det kan ellers være rart at have læst dagens nyheder.

Hvordan nyheder både er godt og skidt

Alt er selvfølgelig ikke glade dage og festlige begivenheder, når du læser nyheder. Der kan både være terrorangreb og mordsager. Derfor er der nogen, der bevidst vælger at vælge nyhederne fra, så de hverken læser, ser eller hører nyheder. Det kan være en god idé, hvis man er let påvirkelig. Hvis du er det, men stadig gerne vil have dine nyheder, kan du i stedet for at se dem i fjernsynet eller høre dem i radioen selv gå ind og finde frem til dem, du gerne vil læse. Sådan kan du altså stadig være opdateret i nyhederne, selvom du nemt bliver påvirket.

EFTERLAD ET SVAR