Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du på udkig efter et praktisk og slidstærkt gulv, som samtidigt ikke sprænger budgettet, så er et vinylgulv måske det rette valg. Hos FlotteGulve.dk har de et stort udvalg og du kan således finde et billigt vinylgulv uanset, hvad din indretningsstil er.

Vinyl er navnet man i daglig tale kalder plasttypen PVC (poly vinyl chlorid). PVC er en hård plasttype, der anvendes til mange forskellige ting bl.a. vinylgulve, hvor materialet har fået tilsat blødgørende stoffer, hvilket giver et dejligt blødt gulv, der er behageligt at gå, stå og lege på.

Et klassisk vinylgulv har en glat og ensartet overflade, som bidrager til at gulvet er let at rengøre. Vinylgulve fås dog også med en ru overflade, der gør gulvet skridsikkert på steder hvor dette er krævet eller ønsket.

Fordel ved vinylgulve:

Høj slidstyrke – Vinyl er et robust materiale, der kan klare udfordringerne selv i hjem med børn, dyr og en travl hverdag, hvor gulvet udsættes for lidt af hvert.

Nem rengøring og vedligeholdelse – Jævnlig støvsugning og gulvvask efter behov, det er alt hvad der skal til for at bevare dit vinylgulvs smukke udseende. Gulvets glatte overflade betyder ovenikøbet at gulvvasken er nem at udføre og et vinylgulv hører derfor til blandt de mindst plejekrævende gulve.

Vandtæt overflade – For de fleste gulvtyper er vand i større mængder et problem, der i værste fald kan føre til et totalskadet gulv. Helt anderledes ser det ud for et vinylgulv så skulle ungerne vælte deres glas eller vaskemaskinen gå i stykker behøver du ikke stresse over gulvet, hvis du har valgt vinylgulv, der af samme årsag er et oplagt valg i både køkkenet og bryggerset.

Mange designs – Ensfarvet, med trælook, med klinkelook eller noget helt andet. Vinylgulve findes i utroligt mange forskellige designs. Så uanset om du har lyst til at sætte et markant aftryk på din boligindretning eller ønsker et mere neutralt gulv kan du med sikkerhed finde det rette gulv, hvis du vælger vinyl.

God pris – Et vinylgulv hører til blandt de billigste gulvtyper, hvilket både giver dig mulighed for at spare penge her og nu og giver plads i budgettet til at skifte gulv og give boligen et helt nyt udtryk efter nogle år.

EFTERLAD ET SVAR