Går turen til Helsingør i nærmeste fremtid, og går du og overvejer, hvad du skal finde på, når du kommer til byen? Så kan du lige her læse med og blive meget klogere på, hvad Helsingør som by har at byde på. I byen kan du blandt andet opleve både kultur, natur og historie. Der er nemlig noget for alle i Helsingør, Hamlets by. Så læs mere her og lær om byen, inden du besøger den.

 

Oplev et stykke af Danmarkshistorien i Helsingør

Helsingør er en 800 gammel købstad, der emmer af emmer af maritim kulturhistorie og er omgivet af flot natur. Kigger du for eksempel ud over Øresund, vil du se Kronborg trone i det fjerne. Og går du en tur i de brostensbelagte gader, kan du hurtigt mærke, at du befinder dig på et sted med masser af Danmarkshistorie. Men når det så er sagt, så foregår alt i Helsingør altså ikke i fortiden. Det er ligeledes en by, der er utrolig initiativrig, når det kommer til kulturliv.

 

Hvor skal jeg overnatte i Helsingør?

Og er det en længere ferie, du skal på i Helsingør, så er det naturligvis væsentligt, at du har et godt sted at sove. Heldigvis er der gode overnatningsmuligheder i området, og du kan blandt andet vælge at sove på nogle af byens lækre badehoteller. Her kan du komme helt ned i gear, når ikke du er på opdagelse i den smukke natur. Desuden får du luksus i højeste klasse – tidligere var det nemlig de kongelige og de rige, der kom på badehotellerne. Du kan dog også gå en helt anden vej og vælge at campere – valget er naturligvis helt op til dig!

EFTERLAD ET SVAR