Der mange grunde til at holde et fedt arrangement. Det kan være fordi, at alle medarbejderen i virksomheden har kæmpet ekstra hårdt, så de fortjener en sjov oplevelse. Det kan være, at du skal holde polterabend for en veninde, hvor I alle skal tage del i oplevelsen, eller måske drømmer du om at holde en anderledes 30-års fødselsdag, hvor lagkage og boller er skiftet ud med spænding og sjove udfordringer. Lige meget hvorfor at du skal holde et arrangement, så er der oplevelser, som de fleste vil syntes er utrolig sjove og underholdende. Det kunne måske omhandle mordmysterier?

Opklar et mordmysterium sammen

Forstil dig lige, at dig og din venner eller kollegaer kommer ind i et rum, og pludselig står i midt i et stort mordmysterium, som kun I kan opklare. Det gælder om, at I alle sammen arbejder sammen og tænker kreativt samtidig med, at I er grundige, så I får alle detaljerne med, men ikke for grundige for ligesom i virkeligheden, så skal et mordmysterium opklares hurtigst muligt. Lyder det ikke som et fedt arrangement, som vil passer perfekt ind i forkælelse til kollegaerne, polterabend for veninden, overraskelsesfest for kæresten eller 30-års fødselsdagen? Det fede ved dette arrangement er, at alle kan være med, og der er ikke noget som en konkurrence på tid, som kan få folk og af stolene.

Hvordan foregår sådan et mordmysterium?

I som gruppe er detektiverne, som skal opklare mordet. I kan være mellem 4-500 mennesker, så også kapacitetsmæssigt bør de fleste kunne være med. Igennem dette arrangement vil I møde rekvisitter og forskellige hjælpemidler, som skal guide jer i den rigtige retning, men for at gøre oplevelsen så ægte og fed som muligt, så bliver der også brugt skuespiller, som indgår i oplevelsen. I skal finde frem til, hvad der er sandt og falsk og til sidst løse mordmysteriet.

EFTERLAD ET SVAR