Et cover eller etui til din smartphone tjener selvfølgelig en beskyttende funktion ved at tage brodden af de slag, din telefon bliver ramt af. Men covere og etuier er også en slags udsmykning af telefonen, da du får mulighed for at iklæde din smartphone en kappe af plast eller læder med den form og de farver, du ynder. Hvad kan du overveje, hvis du ønsker at udtrykke stil med dit cover? Læs bud her.

Dekorér sorte covere med klistermærker

Leder du efter mobiltilbehør i form af covere, så tjek hos SkalHuset. Her har de covere til alt lige fra iPhones til smartphones fra Samsung og Xiaomi. Ønsker du et diskret udtryk, skulle du måske holde dig til et sort cover. Et sort cover kunne også være en idé, hvis du ønsker at være lidt kreativ. Fx så kan du dekorere et sort cover med klistermærker, da den sorte farve kontrasterer med mærkernes.

Ønsker du kreative farver på dit mobiltilbehør?

I den anden ende af spektret har du farverige covere. Hvor covere af almindelig, hård plast med en skinnende overflade har en tendens til at give en farve kraftigere udtryk, så kan du alternativt vælge et cover af silikone, hvis du ønsker et mere roligt udtryk. Det kunne fx være aktuelt, hvis du godt nok ønsker krebserød eller syregrøn farve, men ikke ønsker, at den springer alt for meget i øjnene.

Etuier til smartphones byder på flere overvejelser

Etuier – hvad med dem? Det siger sig selv, at da de har flere funktioner end et simpelt cover, har du også flere ting at tage stilling til her. Hvilken lås skal der være på etuiet – knaplås, magnetisk lås eller noget tredje? Hvor mange kortholdere skal der være, og hvor skal de sidde? Skal etuiets ydre og evt. indre være præget af flotte syninger, eller ønsker du, etuiets overflader har mere ensartet tekstur?

DEL
Tidligere artikel
Næste artikelSådan indretter man nemt en flot entré

EFTERLAD ET SVAR