Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er efter hånden en lang række apps til telefonen som tilbyder rengøringshjælp og hjælp til mange andre ting i hjemmet. De går ind og konkurrerer med eksisterende virksomheder og stjæler noget af markedsandelen. Flere virksomheder er også begyndt at kigge sig om efter disse billige alternativer, og i sær mindre virksomheder, er begyndt at kigge den vej, og finde alternative læsninger til firmaer der tilbyder erhvervsrengøring.

Som nystartet virksomhed er det nærliggende at overvejer tjenester nogle af de nye tjenester som Happy Helper, Workr eller lignende der tilbyder rengøring fra private personer til priser, der nærmest er det samme som hvis man fik gjort det uden regning. Ofte er det stuerende og lignende der er en del af teamet, og er altså meget sjældent personale der er uddannet inden for feltet. Skal du have gjort rent hjemme i lejligheden er det ikke et problem, men når der skal gøres rent på en kontor, og med computere og hardware, er der en vis tryghed i at man ved hvad det er de foretager sig og har prøvet det før.

Er tingene i orden?

Når du finder en virksomhed til at gøre rent, om det så er en af de mange tjenester eller et rigtigt/almindeligt rengøringsfirma, er det vigitigt at du tjekker op på virksomhedens betingelser og forsikringer. Er de ikke forsikret og ødelægger noget hos jer, er det nemlig jer selv der står tilbage med regningen, og er der spildt vinduesrens i en kopimaskine eller brugt lidt for skrappe midler på en skærm, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Få et professionelt tilbud

Indhent minimum 3 tilbud, da det ellers er umuligt at sammenligne noget som helst. På den måde har i også mulighed for at passe priserne en smule og har en god fornemmelse af hvor niveauet ligger.

Endelig er det også en god ide at sikre jer, at I ikke har noget binding. Der kan nemlig være stor forskel på hvad de skriver i deres tilbud og det arbejde der bliver udført. Hvis I ikke mener de gør et godt nok arbejde, er det irriterende at have bundet sig til flere måneder.

EFTERLAD ET SVAR