Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I disse dage, er der ikke meget der er som det plejer at være på grund af corona virussen der snart har stået på i to måneder. Der er stadig store dele af landet, der er lukket ned, og mange virksomheder har fået fjernet deres levebrød. Vi må stadig heller ikke samles unødvendigt og ikke mere end 10 mennesker af gangen. Konfirmationer er blevet udskudt, og alle større fødselsdagsfester har ikke kunne afholdes, og salget af festartikler har været sendt langt ned i kulkælderen.

Der er dog meget der tyder på, at der er lysere tider på vej efter den 10. maj. Vi har i den grad knækket kurven, og alle skrækscenarier der blev opsat er vi meget langt fra. Genåbningen af Danmark er i gang, og der er meget der tyder på, at der kommer til at ske rigtig meget de kommende uger.

Vores statsminister, Mette Frederiksen er begyndt at tale mere om hvordan vi skal åbne, og ikke så meget om. Restauranter, caféer og lignende vil sandsynligvis få lov til at at åbne op for ude servering, og der er også meget der tyder på, at antallet af mennesker der må være samlet vil blive øget fra 10. Det helt store spørgsmål som mange står med, er naturligvis til hvor meget. Bliver det 20, 30, 50 eller måske 100.

Sommeren er fyldt med fester og festlige begivenheder, og det er klart, at det vil være hårdt for rigtig mange, hvis de skal indstille sig på, ikke at måtte være sammen med flere end 9 andre af gangen. I forvejen er alle større begivenheder som festivalener og lignende som bekendt aflyst.

Vi bliver meget klogere på, hvad der sker i løbet af næste uge, men meget tyder altså på, at der vil blive åbnet væsentlig mere op. Så længe vi er gode til stadig at holde afstand, vaske hænder, og alle de ting vi har lært siden starten af marts.

EFTERLAD ET SVAR