Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En af tidens største udfordringer udgøres af de globale klimaforandringer, der — hvis profetierne taler sandt — kommer til at have stor betydning for menneskets fremtid her på jorden. Nye undersøgelser viser, at danskerne er blevet mere miljøbevidste.

Den mængde af CO2, der udledes i atmosfæren, er i høj grad et produkt af den måde, vores samfund er indrettet på. Vi er afhængige af elektricitet, transport og mange andre ting, som i sidste ende udleder en hel masse CO2.

Det vil altså kræve, at der sker markante ændringer i den måde, vi lever, producerer og forbruger på. Og her er der ikke kun tale om de ting, vi gør i vores hverdag. Det er i høj grad hele den måde, vores samfund er skruet sammen på.

Nye vaner hos danskerne

Tiden er kommet til, at klimapolitikken er tager en markant drejning. I en ny undersøgelse, der har til formål at kortlægge, danskernes klimaadfærd, er der for første gang blevet tydeliggjort, at de danske politikere har iværksat en tilstrækkeligt ambitiøs klimaindsats, til at det har gjort en reel forskel — en forskel, der hverken går udover konkurrencedygtighed, økonomi eller velstand.

Danskerne er i høj grad blevet mere fokuserede på miljøet, og der er mange ting, der kan implementeres i hverdagen. Eksempelvis er der i november, 2016, set flere cykler på gaden end bilister.

Det betyder, at der i høj grad er mange, der er begyndt at tænke i alternative (og mere grønne) baner; at udskifte sit gamle oliefyr med et pillefyr, at skifte til grøn energi eksempelvis genereret af Vindstød A/S, solenergi og meget mere. Det hjælper naturligvis også, at der ofte kan være penge at spare på det. I denne artikel på Politiken om Vindstød kan du læse hvordan tusindvis af familier kan spare penge på at skifte. (du kan læse mere om Vindstød og deres strategi på Energiwatch)

Store, internationale virksomheder som Tesla er også nogle af dem, der går i spidsen for en grøn revolution. Deres el-biler har været medvirkende til at gøre grøn energi populært. Snart lancerer stifteren, Elon Musk, desuden tagsten med indbyggede solceller i. På den måde kan huset blive selvforsynende.

 

EFTERLAD ET SVAR