Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du sælge dit hus? Så kan det faktisk risikere at være det helt rigtige tidspunkt, hvis du sætter din bolig til salg allerede nu. Der er nemlig sket en stigning i antallet af personer, der med succes får solgt deres hus om vinteren.

Dog skal man være opmærksom på, at huse generelt bliver solgt for en billigere pris, hvis de bliver sat til salg om vinteren. Det er en fordel for køber, men knap så meget for sælger.

Det kan derfor være en rigtig god idé at vente til vinter, hvis du skal købe et hus. Sommeren er, som du nok er opmærksom på, højsæson for hussalg. Hvis du vil gøre en god handel, er det derfor nu, du skal købe.

Flest hussalg i juni

Generelt bliver der handlet flest rækkehuse og villaer i Danmark om sommeren. Det modsatte er tilfældet i november, december og januar, hvor der bliver solgt færrest villaer og rækkehuse.

De fleste hussalg sker om sommeren, og juni er sommermånedernes topscorer, hvor der sker 4035 hushandler i gennemsnit. I december sælges der 2985 huse i gennemsnit i perioden fra 2009 til 2015. December er altså den måned, hvor folk tænker mindst på boligkøb.

Sådan får du solgt dit hus om vinteren

Selvom december er den måned, der bliver solgt færrest huse, og vinteren generelt ikke er den mest aktive sæson, hvad angår hussalg, så er det ikke umuligt at få solgt sit hus.  Overvej følgende, hvis du vil sælge dit hus om vinteren:

Sner det? Så ryd udendørsarealer.

Er der noget, der ser slidt ud indenfor? Overvej at få malet og få gulvene ordnet af en gulvsliber. Sælger I i København eller en anden storby, eller sælger i på landet? Der er stor forskel. Hvis der ikke er have til boligen, er det en rigtig god idé at få det hele til at tage sig godt ud indenfor.

 

EFTERLAD ET SVAR