Er du også ved at være træt af at gøre dig klar foran spejlet ude på badeværelset, mens det stadig er dugget efter morgenbadet? Eller måske har du allerede et sminkebord, som bare mangler lidt ekstra for at være helt perfekt? Så læs med her, hvor du får nogle gode tips til at gøre sminkehjørnet lidt mere attraktivt.

Overvej et nyt spejl

Hvis belysningen bare ikke spiller, der hvor du gør dig klar, så kan det være super rart med et makeupspejl. Man kan nemlig finde spejle med lys online. Sådan nogle spejle kan bruges hvis belysningen på badeværelset skal være bedre, men også hvis du har brug for bedre belysning et andet sted i hjemmet. På den måde kan du have den perfekte belysning uanset hvor i hjemmet du gør dig klar, så din makeup kommer til at sidde perfekt hver dag.

Organiser alle dine småting

Hvis du er typen der bruger mange små ting til at gøre dig klar, så kan du med fordel organiserer dem. Det gør både at du skal bruge mindre tid til at finde det hele, og at det hele ser pænere og mere overskueligt ud. Man kan blandt andet købe små beholdere til skuffer, så man for eksempel kan samle cremer, mascara, foundation og blush hver for sig. Så ligger det hele ikke bare og flyder rundt i skufferne.

Gør det personligt

Måske har du styr på alt det praktiske, men er stadig ikke tilfreds. Så kan det måske hjælpe dig at gøre dit hjørne lidt mere personligt. Det kan for eksempel være ved at hænge billeder op, eller ved at tilpasse hjørnet til dig. Måske vil du helst stå op med et spejl og en lille kommode? Eller sidde ved et lille bord? Det er din helt personlige smag der skal sætte præget på dit hjørne, uanset hvor i hjemmet det er.

EFTERLAD ET SVAR