Du kender måske allerede til WordPress, og ved hvilket fantastisk værktøj det er til at lave hjemmesider. Men er du også helt opdateret på de seneste nyheder? I denne artikel, giver vi dig et overblik over, hvad du skal vide, og hvilken nyhed, der er tale om. Læs med!

Den seneste opdatering fra WordPress

Vi nærmer os allerede. Den nyeste opdatering er bedre kendt under navnet ”WordPress 6.0” ”Arturo””. Med denne nye opdatering får du en yderst forbedret og mere intuitive page builder oplevelse end set til dato. Du kan også lave en gratis hjemmeside i WordPress med denne opdatering. Hvis du også har oplevet et par bugs her og der, er du ikke den eneste. Der har nemlig været en del bugs, som har gjort nogle af processerne yderst vanskelige at gennemføre. Der er simpelthen ikke noget så irriterende som software, der ikke fungerer optimalt.

Det behøver du nu ikke at være irriteret over længe, for med denne opdatering, har WordPress fjernet de bugs, som er blevet anmeldt til dem. Opdateringen har fået over 1.000 forskellige forbedringer. Så softwareudviklerne har haft nok at se til for at gøre vores alles oplevelse meget bedre, når vi arbejder med WordPress. Hvis din hjemmesider er drevet af WordPress, så kan du allerede nu installere den nye opdatering ganske gratis.

Læs også vores artikel: Kunne din virksomhed godt have gavn af et bedre intranet?

Alt dette får du også med WordPress 6.0 ”Arturo”

Det er næsten utroligt, hvor meget man egentlig får med denne opdatering helt gratis. Vi er her på DET AKTUELLE meget begejstrede for alle de nye seje egenskaber som man får med. Lad os ikke trække den længere komme til sagen.

Forbedret content creation

WordPress 6.0 ”Arturo” er fyldt med forbedringer, så du nu kan lave dine blogpost og sider meget nemmere end før. Selvom du har eksisterende sider, kan du bruge den nye opdatering til at optimere dem, uden at de forstyrrer dit set up af siden. Se punkterne nedenfor, som du får af forbedringer i content creation.

 • Vælg tekst fra adskillelige blokke.
  • Med denne egenskab, bliver det supernemt at vælge tekst fra flere blokke og sætte ind nye steder. Før WordPress 6.0 ”Arturo” skulle man klikke frem og tilbage for at kopiere og sætte ind. Det behøver du så ikke længere at tumle med, med denne opdatering.
 • Behold eksisterende fonte, farver, størrelser osv. på din tekst, når du transformerer en slags blok til en anden.
  • Du kan beholde formateringen, hvis du for eksempel skifter fra en paragrafblok til en kodeblok.
 • Nu kan du også lave knapper nemmere, og alle de nye knapper beholder stilindstillingerne automatisk for fremtidige knapper, hvis du ønsker det.
 • Du kan nu også lave mere attraktive ikoner og social icons, som har fået flere indstillinger at lege rundt med, så ikonerne kan passe til dine behov.

Stilart skift

Blok-temaer inkluderer nu muligheden for at indeholde flere stilvariationer. Dette udvider det nye stil-system yderligere og gør det muligt at ændre udseendet af dit website, inden for et enkelt tema. I bloktemaer, der understøtter denne funktion, kan du ændre både de tilgængelige indstillinger, f.eks. skrifttypevægten, og stilindstillingerne, såsom standardfarvepaletten. Skift udseendet af dit website med blot et par få klik.

Større udvalg af skabeloner

WordPress 6.0 indeholder fem nye skabelonmuligheder for bloktemaer herunder forfatter, dato, kategorier, tag og taksonomi. Disse ekstra skabeloner giver større fleksibilitet for content creators. I WordPress 6.0 ”Arturo”, får du yderligere en række muligheder:

 • Featured image kan nu også bruges i cover-blokken.
 • Nye billedstørrelsesmuligheder gør det meget nemmere at opnå det resultat du ønsker.
 • Mens du redigerer en skabelon, ved roden eller mellem blokke, viser hurtigindsætteren dig mønstre og skabelondele for at hjælpe dig med at arbejde hurtigere og opdage nye layoutmuligheder.

Som du nok allerede nu kan se, så får du usædvanlig meget med i puljen med denne nye WordPress 6.0 ”Arturo”.

Tak til lykkeliglivsstil.dk for deres bidrag til denne artikel.

EFTERLAD ET SVAR