Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du har helt sikkert nogle ting, som du ønsker dig, men som du ikke har råd til lige nu. Det kan være alt fra en rejse til et nyt køkken. Men hvordan kan du egentlig få råd til den slags ting?

 

Dan et overblik over din økonomi

 

Når du skal få råd til nogle af de ting, du ikke har råd til nu, må du ændre nogle af dine vaner og rutiner. Du er nødt til at begynde at prioritere dine penge anderledes. Derfor hjælper det at danne et overblik over din økonomi, så du ved, hvad du bruger penge på.

 

Hvis du finder ud af, hvad du bruger penge på, kan du lettere finde frem til de poster, hvor du bør begynde at spare nogle penge.

 

Spar op når du køber nyt

 

Hvis du skal motivere dig selv til at spare op, hjælper det at lave nogle forskellige huskeregler. Du kan f.eks. gøre det til en regel, at du skal sætte penge ind på din opsparing, så snart du køber noget nyt. Hvis du køber en ny bluse, taske, høretelefoner el.lign., så skal du også sætte penge ind på din opsparing.

 

Den slags regler gør det nemmere og mere motiverende at spare op.

 

Lån til det du ønsker dig

 

Hvis der er noget, du ønsker dig, som du ikke helt har råd til alene med din opsparing, har du den mulighed at låne penge på kviklånet.dk. Hvis du ikke har andre alternativer, er det en fin løsning, hvis du vel og mærke har styr på, at du ikke låner mere, end du kan betale tilbage.

 

Det er vigtigt, at du f.eks. kigger på årlige omkostninger i procent, når du sammenligner lån, da du nemt kan blive fristet til at tro, at et lån er billigt, selvom det ikke er det.

EFTERLAD ET SVAR