Har du mange ting om ørene i løbet af en dag, så er det måske sjældent, at du får prioriteret dig selv og dine ønsker. Har du børn, kommer de typisk i første række, og derefter kommer vasketøj, opvask, oprydning og lignende. Tiden går, og før du ved af det, har du måske ikke købt et nyt stykke tøj til dig selv i et halvt år, eller måske har du haft et ønske om at starte med at træne, som du har været nødsaget til at udskyde. Bliv her klogere på hvordan du giver dig selv en makeover.

Trænger du til at blive klippet?

En makeover kan være omfattende, hvis du vælger at gå all in. Det kan blandt andet betyde, at du måske skal finde dig en ny og frisk frisure. Langt de fleste af os ender altid med den samme frisure, da det er det, man kender, og det man føler sig tilpas med. Kan du ikke huske, hvornår du sidst har været et smut forbi frisøren, kan du med fordel spørge dig selv, om du trænger til en klipning. Måske er du heldig at have en frisør i dit netværk, som kan give dig en ny og frisk frisure, og ellers kan du være nødsaget til at vente lidt, før du kan få håret klippet.

Trænger din garderobe til et frisk pust?

Du kender det sikkert. Skabet flyder med tøj, men du ender altid med at hoppe i det samme sæt tøj alligevel. Mange har en tendens til at tage det på, som de føler sig mest tilpas i, og det er ofte det samme sæt tøj. Hvis din garderobe trænger til et frisk pust, så er det på tide at købe nyt og sælge ud af det gamle. Find nyt Mos Mosh tøj på nettet og tjek den del af din makeover af.

EFTERLAD ET SVAR