En polterabend kan være en fantastisk dag med dine kammerater, som I aldrig glemmer. Det er en gylden mulighed for at lave en masse af de ting, som I normalt ikke har tid til. Det ændrer dog ikke på, at det kan være en stor mundfuld at arrangere en polterabend. For hvordan gør du lige det?

Det er der som sådan ikke noget enkelt svar på. Det kommer nemlig i høj grad an på, hvem det er, der skal giftes. Hvad kan han godt lide at lave? Hvilke interesser har han? Det vigtigste er nemlig, at det er en dag for ham. Det er under alle omstændigheder det vigtigste. I de følgende to afsnit af denne artikel kan du få et par tips og tricks til, hvordan du kan arrangere den perfekte polterabend for din kammerat.

Hold igen med alkoholen

Dette lyder måske som et rigtig kedeligt råd, da polterabend ofte bliver forbundet med en masse druk og det bedste stripshow til at slutte af på. Sandheden er dog, at I kommer til at toppe for tidligt, hvis I bare går amok med alkoholen fra morgenstunden af. Det kan derfor anbefales, at I starter med en stor og lækker morgenmad sammen, hvor i selvfølgelig godt kan tage en enkel øl til. Men få lagt en god bund og hold igen, sådan så I kan være klar til hele dagen og ikke kun de første 5 timer.

Hvilke aktiviteter skal jeg vælge?

Her er det egentlig kun fantasien, der sætter grænser. I kan spille bowling, paintball, minigolf, gokart eller noget helt andet. Som tidligere nævnt bør aktiviteterne tage udgangspunkt i den person, som skal fejres. Hav dog gerne en sjov udklædning parat, hvis han vil synes, at det er sjovt. I kan eventuelt slutte af med en rigtig god bytur, sådan så I slutter dagen af med et brag!

EFTERLAD ET SVAR