Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har en masse aktier i Samsung, er der en god chance for, at du ikke er verdens lykkeligste investor lige i øjeblikket. Samsung Galaxy Note 7 har nemlig ikke lige frem været den succes som Samsung havde håbet på. Den ellers populære telefon er nemlig mildest talt kommet dårligt fra start. Der er blevet trukket flere millioner tilbage, efter det kom frem, at der kunne opstå brandfare i telefonen.

Efter at have trukket millioner af telefoner tilbage og sendt dem ud igen, har Samsung så mere eller mindre valgt at kaste håndklædet i ringen og helt droppe telefonen, da de ikke har kunne problemerne til livs. Det helt store og farlige problem har været, at den risikerede at sprænge i luften hvis den blev fuldt opladet.

Folk har naturligvis ikke været tvunget til at sende modellen retur, men de er blevet opfordret til det på det kraftigste. Men det er dog ikke kun Samsung, der har taget konsekvensen af faren ved telefonen.

Blandt dem der bestemt ikke tager let på risikoen er flere flyselskaber. Blandt dem finder man SAS, der ganske enkelt ikke vil have den model med ombord på deres fly. Forbuddet fra SAS kommer ganske kort tid efter at de amerikanske luftfartsmyndigheder gjorde det samme, og hvor Norwegian fulgte trop.

Det er et helt naturligt valg fra SAS’ side, om end det kan undre en smule at de har valgt at forbryde en telefon der vel og mærke aldrig har været til salg på de danske marked, omend giver det god mening, da flysikkerhed altid er noget der bliver særdeles alvorligt og hvor man ikke tager nogen former for chancer.

Hele sagen kommer som et hårdt slag mod Samsung der er så vilde efter at indhente konkurrenterne fra Apple, men hvor sager som denne bestemt ikke gør det lettere for dem.

Samsung har sågar valgt at komme med en officiel undskyldning omkring sagen der forventes at kunne koste dem mere end 100 milliarder. Du kan læse mere om Samsung her

 

EFTERLAD ET SVAR