Oplev Odense lige her

OdenseNet er Odenses officielle by netværk. OdenseNet er en kilde til viden for Odenses borgere og besøgende om, hvad der er at se, lave, spise og besøge i Odense by. På OdenseNet holder vi øje med de arrangementer, der foregår i Odense. Det kan være alt fra sportsaktiviteter, hvor du kan deltage – eller se på – til koncerter, teaterforestillinger eller restauranter med et godt tilbud… Hvis det er noget, der interesserer os, og vi tror, at andre også kunne være interesserede – så kommer det op på vores side! Vi er godt klar over, at Odenses borgere har samme smag som os, når det gælder mad, musik og aktiviteter, så OdenseNet vil være Odenses side nummer et, hvis du er på udkig efter sjove ting at lave i Odense. Læs mere her!

Odins Odense ligger lige uden for Odense kommune, men tæt nok på til at Odenses centrum kun er få minutter væk. Du kan finde Odins Odense på, hvor du ikke kun kan læse mere om Odins Odise, men også om mange andre gode aktiviteter i og omkring Odense by. Der er en del ting at se og lave her – nogle af dem er gratis, mens andre koster penge – men der er altid alternativer, så hvorfor betale, når man ikke behøver det? Bare gå på opdagelse på stedet! OdenseNet har en masse viden om Odenses monumenter og andre interessante steder.

Odense er altså en by med utrolig mange muligheder, som du også kan se her. Der er alt fra aktiviteter til oplevelser. Noget man stort set er nødsaget til at besøge når man er i Odense, er noget omkring den verdens kendte danske forfatter H.C. Andersen, som har skrevet de mange folkeevnetyrer som vi kender i dag. Læs mere om dette lige her.

EFTERLAD ET SVAR