Oplevelser i Aalborg

Du kan ikke være en Aalborgbo uden at kende til de aktiviteter, du ikke må gå glip af. Et velkendt Aalborg ordsprog lyder: “Hvis du keder dig her, er det din egen skyld”. Så lad os begynde – her er nogle ideer til ting, du kan lave i Aalborg. Hver torsdag, fredag og lørdag formiddag er der marked på Sankt Gertruds Torv. Fra tidligt om morgenen til sent om aftenen dækker det alles behov med friske blomster, dagligvarer, tøj osv. Markedets tema skifter hver uge, hvilket betyder, at man aldrig ved, hvilken overraskelse der kan dukke op. Du kan finde alt fra salsadansere til keramik eller indisktilbehør. Aalborgs indbyggere er meget stolte af Food Market, og det er med rette – det er et fantastisk sted at nyde Aalborg med alle sanser.

En tur ud til Aalborghus Slot er værd at tage for udsigten alene, men der er også guidede ture på engelsk om lørdagen arrangeret af Aalborg Historiske Museum. Rundviseren tager dig med gennem alle rummene i Aalborghus Slot med historier om ikke kun Danmarkshistorie, men også Aalborgs historie. De fleste Aalborgensere har hørt om Freja eller Fjordtours’ gåture i Aalborg, som altid inkluderer lækker kage og Aalborgs skjulte perler. Aalborg Historiske Museum tilbyder også guidede ture på engelsk med entusiastiske guider, der kender alle de mest interessante fakta om Aalborgs historie og arkitektur, Aalborghus Slot og Aalborghus Slot, gamle huse og møller osv.

En tur til Aalborg ville ikke være komplet uden en picnic på Aalborg Havnefront; der er ingen bedre måde at nyde byens atmosfære ved vandet på. Det er muligt at leje overdækkede shelters til din egen private fest – de er som små bygninger med bænke indenfor

EFTERLAD ET SVAR