Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du en virksomhed som indimellem udsender en række nyhedsbreve ud til kunder om bl.a. tilbud eller nyheder i virksomheden, men ikke får det udbytte som i forventer af jeres udsendte nyhedsbrevet.  Hvis det er tilfældet, så får du lige nogle hurtigt tips til hvordan du kan gøre dine nyhedsbreve endnu bedre og øge dine chancer for et øget salg efter udsendelse.

Hold kontakten og sælg til mange

Det er vigtigt at du holder dig synlig hos dine kunder inden du går i glemmebogen hos dem. Det er lidt forskelligt fra branche til branche hvor ofte man skal sende ud, men som hovedregel bør du som minimum udsende 1 – 2 nyhedsbreve hver måned for at minde dine kunder om at du stadig er der.

Kend dine kunders købevaner

Kender du ikke du kunder, kan du heller ikke give dem et godt nyhedsbrev. Du er derfor nødt til at gå i dybden af de data som du har på dine kunder, og finde ud af hvad de køber, og hvor ofte de køber dine vare. På den måde kan du skræddersy dine nyhedsbreve så de passer til de efterspørgsler som netop dine kunder har til dine produkter.

Planlæg dine nyhedsbreve

Hvis der er noget som hjælper på et nyhedsbrev, så er det at det er godt planlagt og bliver udsendt til tiden. Sørg derfor for at være på forkant med dine tilbyd eller nyheder så du bare kan ligge dem klar, og få dem til at blive sendt på det rette tidspunkt. Det ville f.eks. være rigtig godt hvis du allerede var godt i gang med dine nyhedsbreve helt frem til slutningen af denne sommer.

Vil du gerne lære meget mere om hvordan du skriver nyhedsbreve som skaber flere salg i din virksomhed, så anbefales det at du tilmelder dig kurset ”vil du tjene flere penge med nyhedsbreve?” Kurset bliver arrangeret og afholdt af journalist og tekstforfatter Majbritt Lund som med mange års erfaring inden for tekster lige præcis ved hvad det er forbrugerne gerne vil høre for at de er overtalt til at købe dine vare.

 

EFTERLAD ET SVAR