Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nu er vi på vej til de varme sommermåneder hvor de fleste personer og familier vælger at drage udlands. Mange er allerede begyndt at finde sine badebukser frem, til de skal til sydens sol og eksotiske atmosfære. Hvis du er en af dem, har du så sørget for at sikre dit hjem for indbrud de dage hvor du/i er afsted?

Tjek dine låse

Et godt stykke tid inden du tager afsted, er du nødt til at tjekke alle dine låse igennem, for at tjekke om det er i god stand, eller om de er ved at være slidte. Op lever du at låsen driller, og i nogen form agere anderledes, så bør du straks gå til handling da det kan være alvorligt. Er det tilfældet, bør du altså få udskiftet dine låse så de stemmer overens med de sikkerhedsmuligheder som der er i dag. Oplever du problemer med dette? Så bør du derfor kontakte en låsesmed som kan implementere nye og sikre låse, som kan holde dit hjem tilstrækkeligt låst af.

Afprøv alarmsystem

Har du i dag allerede et alarmsystem som du ikke har hørt noget til længe ”heldigvis”, så bør du faktisk lige lave et hjemmerøveri hos dig selv. Forstået på den måde, at du med vilje for sat alarmen i gang, så du lige får tjekket om der reagere som den skal, eller om der er nogle censorer som er defekte.

Tjek dine optagelse flere dage bagud

Er du så privilegeret at du har videoovervågning af dit hjem, så sørg for at tjekke din software, og se om der er optagelser for flere dage tilbage, og om der er udfald i optagelser. Så er du sikker på at den optager alt mens du er væk. Du skal naturligvis ikke se den normalt igennem, men bare spole dig igennem den, så du lige kan ane om der sker udfald.

 

EFTERLAD ET SVAR