Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Bor du på en villavej med mange skønne naboer? Naboer kan være guld værd i mange situationer. På flere og flere danske villaveje engagerer naboerne sig med hinanden til stor gensidig glæde. Det betyder nemlig, at du har nogen til at se efter dit hus, når ikke du er hjemme eller til at hygge med på en varm sommerdag. Der er mange gode grunde til at styrke sammenholdet på jeres vej eller gade. Vil I også gerne styrke sammenholdet på din vej? Så hold en gadefest for alle beboerne.

Hvor på vejen skal festen holdes?

Start med at finde ud af hvor festen kan holdes. Har I et fællesareal, hvor I kan sætte borde og bænke op? Måske har en af dine naboer en stor have, som kan huse alle naboerne på en gang. Gå evt. sammen om at leje nogle telte så I er sikre på at I sidder i tørvejr.

Når den rette placering for festen er fundet, og datoen er fastlagt, kan I invitere alle jeres naboer.

Mad og drikke skal der til

Når invitationerne er sendt, kan I så småt begynde at planlægge maden og indkøbe drikkevarer. Det er altid hyggeligt med grillmad, hvor I kan deles om at medbringe pølser, brød og hvad I ellers har lyst til.

Alternativt kan I bestille lækker catering. Det er nemt og lækkert, og I skal blot servere det for naboerne. Bestil mad fra DiningSix og slip for besværet med madlavningen.

Udover lækker mad skal I også sørge for drikkevarer. Køb gerne forskellige drikkervarer så der er noget til enhver smag.

Underholdning til børn og voksne

Det kan være sjovt for både børn og voksne, hvis I arrangerer underholdning. Det kan blot være et kongespil, som altid er en sand vinder. I kan også lave en quiz, hvor sjove historier fra vejen indgår.

EFTERLAD ET SVAR