Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvad er det, der gør lydbøger så attraktivt for så mange gængse læsere? Vi har i mange år været vant til at åbne en fysisk bog – enten hardback eller paperback afhængig af situationen. Men med de digitale muligheder er læsningen på en eller anden måde blevet gjort til noget andet.
Historier og bøger har altid været i vores historie, og de vil formentlig forblive en del af vores liv i mange år endnu, forhåbentlig altid.

Vi har dog fået flere ting i vores hverdag, som kræver vores opmærksomhed. Det betyder samtidig, at vi har fået færre timer til at fordybe os i litteratur. I hvert fald når det kommer til at dedikere x-antal timer udelukkende tilskrevet til at læse. Når man åbner en bog, så vælger man samtidig andre daglige gøremål fra.
Men med lydbøger er det blevet en helt anden historie. I stedet for at vælge en bog til, og dermed vælge andre ting fra, så kan man nu vælge både bøger og almindelige gøremål til på samme tid. Ganske enkelt ved hjælp af et headset.

Lydbøger fungerer ikke helt på samme måde, som fysiske bøger gør. Udover det åbenlyse faktum at den ene part kommer i papirform, og den anden kommer som lydformat, så er det også to forskellige måder, at man køber bøgerne på.
De elektroniske kan både købes online på eksempelvis Saxo.com, som man også kender det fra de tunge fysiske udgivelser, men de digitale kan samtidig også streames.
Streaming kender man fra Netflix og lignende services, hvor man som kunde betaler et fast månedligt beløb i abonnement, og så kan man læse og lytte til alle de bøger, som man ønsker hver måned.

Saxo.com har deres abonnementsservice, der hedder Saxo Premium, som faciliterer netop dette for deres mange kunder. Du kan se et stort udvalg af deres digitale lydbøger her.

EFTERLAD ET SVAR