Synes du også, at det er blevet hundrede gange sværere, end det var i forvejen, at skaffe sig en date, efter at corona er kommet til? Du er ikke alene! Pandemien bestemt ikke gjort noget godt for vores vilkår for at komme ud på dates med nye mennesker. Det bliver endda nærmest direkte frabedt, at vi bruger tid sammen med nye mennesker, da dette vil øge vores smittekæder.

Det kan være hårdt for dig, som er single, at du ikke rigtig har nogen muligheder for at komme ud og møde mennesker fysisk. Fx møder man jo normalt ofte nye mennesker og potentielle dates, når man går i byen. Dette er i hvert fald udelukket med coronaen. Læs med her, hvad du i stedet kan gøre.

Brug Tinder

Hvis du ikke før har brugt Tinder til at lede efter dates, one night stands eller en potentiel kæreste, så er det oplagt at gøre det nu. Med coronaepidemien er det nemlig så godt som umuligt at møde nye mennesker i den fysiske, virkelige verden. I stedet kan du med fordel udnytte, at vi lever i en digital tid, hvor vi er givet mange alternative muligheder via vores smartphones.

Datingapps er i løbet af de seneste år blevet mere og mere populære. Den mest populære datingapp er dog Tinder. Der er flest, som bruger Tinder, og det er kort sagt den mest almene datingapp. Hvis du ikke allerede har og bruger Tinder, kan det altså være, at tiden nu er kommet. Så er det dog vigtigt, at du kender dine Tinder replikker.

Kend dine Tinder scorereplikker

Hvordan scorer man på Tinder? Dette er selvfølgelig umuligt at svare på, da det varierer fra person til person. Ofte ville man nok også mene, at scoringen først var i hus, når man havde mødt vedkommende og lavet noget sammen med dem.

Alligevel kan man nå langt gennem udelukkende online kontakt. Du kan med fordel øve dig i nogle bestemte Tinder scorereplikker. Du bør tænke over, hvordan du gerne vil fremstå gennem dine Tinder scorereplikker. Du skal selvfølgelig bare være dig selv, men det er alligevel en god idé altid at tænke over, hvem det er, du skriver til.

Der findes mange forskellige Tinder scorereplikker derude. Du kan med fordel finde nogle på nettet, hvor du uden tvivl vil kunne få al den hjælp du har brug for. Du kan selvfølgelig også forsøge at finde på dine egne.

Gør klar til en rigtig date efter epidemien

Som det står til lige nu med corona, er det ikke så forsvarligt at tage på en masse dates med fremmede mennesker. Dette vil øge smittefaren for mange mennesker.

Derfor er dit vigtigste mål lige nu at få gjort klar til at kunne tage på en rigtig date, når coronaen igen stilner lidt af. Dette kan du gøre ved at skrive sammen med en eller flere på Tinder. Sørg for at lære hinanden så godt at kende som muligt ved at skrive sammen, så I er klar til at mødes senere.

EFTERLAD ET SVAR