Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis der er noget, vi har skullet vænne os til i 2020, er det hjemmearbejde – og det fortsætter lidt endnu. Det er heldigvis ikke kun dårligt nyt. Mange har fundet glæden ved at arbejde hjemmefra. Det kan være på grund af friheden og fleksibiliteten, men det er i mange tilfælde også på grund af de mere behagelige outfits, som man nok ikke lige ville bruge på kontoret.

Highstreetmærkerne og modehusene har i 2020 for alvor kastet sig over loungewear, som er perfekt til de lange dage på hjemmekontoret, og det er helt sikkert en tendens, der er kommet for at blive. Der er kommet en masse lækre items til, som passer perfekt til den mere afslappede stemning på hjemmekontoret. Vi har her fundet nogle af de mest behagelige outfits til både mænd og kvinder, som er perfekte til hjemmekontoret. Så hvis du er træt af at sidde i nattøj dagen lang og leder efter høj komfort, bør du i hvert fald læse med her.

Strikvesten

Strikvesten har for alvor slået igennem i 2020, og alle mærker har lavet deres egne versioner af vesten. Nogle er lange, andre er korte, men fælles for dem alle sammen er, at de passer til meget og holder os varme i vinterkulden. Strikvesten kan bruges over langt de fleste genstande, bl.a. t-shirts, kjoler, langærmede og skjorter. Det er den perfekte måde at holde dig varm på hjemmekontoret uden at skulle sidde med en stor og tyk sweater, der uden tvivl bliver for varm i løbet af dagen.

Tracksuits, sweatsuits og striksæt

Endnu en trend, som er kommet med nedlukningen, er joggingtøjet. Den er for alvor kommet frem i flere forskellige udgaver til både mænd og kvinder. Til mænd er især sweatsuitet populært og findes i et hav af forskellige farver og mærker, imens striksættet er blevet meget populært hos kvinder. Det er behageligt, blød og så er det også dejlig varmt i disse kolde tider. Sweatsuits er dog ikke ligefrem det mest professionelle outfit, så hvis du sidder meget på Zoom eller Teams, skal du nok finde en erstatning for i hvert fald overdelen.

Chinos

Det kan godt være at mange bruger deres joggingbukser i denne tid – både når de arbejder og når de bare sidder i sofaen og ser tv. Det er dog ikke alle, der ønsker at have samme tøj på til afslapning og til arbejde. Heldigvis findes der nogle absolut behagelige bukser, som både er behagelige og også professionelle. Der er til mænd tale om GABBA chinos og til kvinder Only Poptrash bukser, som er lige så behagelige som joggingbukser.

EFTERLAD ET SVAR