Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At indrette et kontor på den rigtige måde er noget meget betydningsfuldt. Med de rigtige møbler sørger du nemlig for at opretholde din sundhed, din motivation og din evne til at koncentrere dig på dit arbejde. Derudover er møbler også med til at skabe en vis atmosfære og stemning på arbejdspladsen. Der findes ikke noget værre end at sidde på en arbejdsplads otte timer om dagen, mindst fem dage om ugen, som ikke passer til ens krop. At købe kontormøbler kan også godt koste mere penge end man lige regner med. Så derfor giver vi dig nu tre smarte indretningstips til dit (måske) første kontor.

1) Noget ergonomisk at sidde på

Da du højst sandsynligt bruger rigtig meget tid på kontoret, er det vigtigt at du finder en kontorstol som er komfortabel. I lige så høj grad er det vigtigt at den er designet til at støtte din krop, mens du sidder og arbejder. Det kalder man også ‘ergonomisk’ og er defineret som et møbel, der er “fysisk komfortabelt for kroppen”. Ergonomiske kontorstole har fordelen, at de som sagt støtter din krop og dermed sikrer, at du kan arbejde uden kropsligt besvær.

2) Et bord i den rigtige højde

Ligesom ved din kontorstol spiller ergonomien også en stor rolle i udvalget af dit bord. Her anbefales det, at du tager hensyn til højden af kontorbordet. Det kan du nemmest gøre ved at købe et hævesænkebord, som kan justeres nemt og hurtigt alt efter dine behov. Derudover muliggør dette slags bord, at du kan skifte imellem en stående og siddende arbejdsposition.

3) Tag hensyn til støj

Støj røver os fra evnen til at koncentrere, og for meget støj fører til, at vi føler os stressede. Derfor er det vigtigt at tage hensyn til en god indretningsløsning, der sikrer lydkvaliteten på arbejdspladsen.

Indretningen af dit kontor kan koste forholdsvis mange penge, men der findes et godt udvalg af gode og samtidig billige kontormøbler på internettet. Vores anbefaling er, at du først informerer dig om, hvilken slags møbler egner sig bedst eller at du kontakter en ekspert.

EFTERLAD ET SVAR