En have er dejlig at have – hvis man altså får den brugt. Desværre kan det også virke uoverskueligt at holde den ved lige, så den er rar at være og lege i. Dette kan få mange til at forsømme den, hvilket er ærgerligt, da det kan give mindre lyst til at bruge den. I denne oversigt får du 3 simple tips til at forskønne haven på en nem måde.

Hvorfor skal haven være pæn?

En have behøver ikke være et overflødighedshorn af blomster og planter for at være pæn. Det kommer alt sammen an på, hvad man har lyst til. Men en have, som er fyldt med ukrudt, jordpletter og alger, er ikke et sted som inviterer til hygge. Det får mange til at holde sig indendørs, selv på varme dage. Derfor er det værd at arbejde for en flot have.

Rene fliser

Hvis du har havefliser, kan der over tid opbygge sig alger. Dette ser ikke særlig pænt ud – de grønne, brune og røde nuancer kan hurtigt få fliserne til at se meget beskidte ud. Derudover kan de også være glatte om morgenen eller efter et regnskyl, så du glider på dem. Derfor er rene fliser vigtige. Lyder det som noget dine fliser har brug for, så indhendt et tilbud på fliserens her.

Hold det simpelt

En have behøver som sagt ikke være fyldt med bede og træer, hvis du ikke får glæde af dem. Så tænk over hvad du personligt ønsker i en have og fokuser på det. For mange er en pæn og nydelig græsplæne mere end rigeligt til at hygge sig i.

Nye havemøbler

Møbler, som står ude i vind og vejr, kan hurtigt begynde at se hærgede ud. Især hvis de er lavet af træ. Så skift de beskidte havemøbler ud og slå benene op på sommerdagene.

EFTERLAD ET SVAR