Europa byder på mange spændende rejsedestinationer, og Italien er bestemt ingen undtagelse. Italien er en af de mest populære feriedestinationer i Europa og både danskere, tyskere og franskmænd er især glade for det støvleformede land. Italien er blandt andet kendt for sine historiske monumenter i hovedstaden Rom samt det skæve tårn i Pisa. Italien er dog også kendt for sit køkken, hvor især pasta og pizza er blandt favoritterne.

Italien byder dog på meget mere end bare pizza og pasta. Derfor kan du i de følgende to afsnit af denne artikel få et par tips og tricks til, hvordan forskellige rejser til Italien kan se ud.

Hvilken slags rejse kan jeg vælge?

Der findes mange forskellige slags rejser til Italien. Det kommer i høj grad an på dine præferencer, hvad der giver mening for dig. Hvis du er til storbyferie, kan du hoppe på en flyvemaskine til Rom eller Milano. Er du mere til den romantiske form for ferie, vil Venedig formentlig være at foretrække. Du kan også tage et smut til Gardasøen, hvis du er mere til afslapning og smuk natur. Her kan du sagtens køre i bil fra Danmark til Gardasøen, da den ligger i Norditalien. Der findes også en masse spændende pakkerejser, som du kan bestille til Italien. Besøg det smukke Italien ved at klikke på linket.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg rejser til Italien?

Italien er generelt et trygt og sikkert land at rejse i. Der er dog stadig nogle kulturelle forskelle, som kan være gavnlige at kende til, før du tager på smuttur til Italien. Hvis du skal køre i bil i Italien, skal du være opmærksom på, at de kører forholdsvist vildt i Italien. Derudover sætter italienerne pris på ydmyghed og høflighed, og det er almindeligt at give drikkepenge på restauranterne.

EFTERLAD ET SVAR