Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I år, eller rette sidste år, blev der igen sat rekord i julehandlen, hvor der blev omsat for mere end 30 milliarder kroner inden den 24. december, hvilket var en fremgang i forhold til året før. Vi har altså brugt flere penge på julegaver en nogensinde før.

Det betyder dog ikke, at vi er blevet mindre bevidste om, hvad vi giver for tingene og ikke længere er kritiske omkring priserne. Der er nemlig meget der tyder på, at der udover at være blevet brugt flere penge, også er blevet købt meget mere end normalt. Der er nemlig rigtig varer der er købt på udsalg, og ikke mindst med rabat.

Mange gaver er naturligvis allerede købt til Black Friday i slutningen af november, men dette tæller ikke med i julehandlen, og er derfor ikke en faktor i denne ligning. Det er rabat til gengæld. En gang var der ikke så mange tilbud i december, fordi butikkerne godt vidste at kunderne nok skulle betale hvad det kostede, hvis det var det der blev ønsket.

Sådan er det langt fra mere, og mange butikker er begyndt at have udsalg i julemåneder, hvilket uden tvivl også kan skyldes, at de ikke er interesseret i at skulle bytte gaver købt inden jul til en pris, til en billigere pris efter jul.

Også online handlen har reddet med på bølgen med udsalg, ikke mindst fordi de fleste online butikker ikke har så meget andet end prisen at konkurrere på. Noget af det der især har hittet er rabatkoder, hvilket de i den grad har kunne mærke ved Rabatbanditten, der sælger alt fra rabatkuponer til gucca til smartbox og whiteaway.

Vi har aldrig haft så mange, der besøger vores sider og tjekker de forskellige rabatter og henter koder, som vi havde i december måned” udtaler rabatbanditten.

Så selvom pengene sidder løst i december måned, så er vi altså stadig interesseret i at gøre den bedst mulige handel, og meget gerne få lidt rabat på det vi køber.

EFTERLAD ET SVAR