Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du følger en smule med i dansk design og ikke mindst boliginteriør, så er der nok en god sandsynlighed for at du kender mærket House Doctor, der i den grad er ved at bide sig og deres produkter står i mange danske hjem. Det vidner deres seneste regnskab i den grad om. Som du kan læse på Børsen, så har de tre søskende Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen nemlig præsenteret en overskud på imponerende 55 millioner kroner.

Omsætningen i 2016 var på lige omkring 300 millioner kroner, og ud af dette tjente de altså 55 millioner kroner, så udover en sund omsætning, har de altså også en meget sund avance, på det de sælger. Det var desuden tale om en stigning i omsætningen på godt 20%, hvilket igen vidner om, at flere og flere har lagt mærke til mærket og køber det i butikkerne.

Som du kan se på Livingshop der forhandler House Doctor, så spænder udvalget meget bredt og de laver alt fra magasinholdere til bordlamper, sofaborde og meget mere. Priserne er i den lave ende i forhold til hvor man ofte finder dansk design, det betyder naturligvis også, at der skal sælges mange produkter for at nå op på de 300 millioner kroner i omsætning.

Ifølge deres udtalelser i Børsen, har de dog ikke nogen planer om at slappe af og stille sig tilfredse med resultatet. For selvom de er meget tilfredse med væksten og resultatet, så så er der store planer om en stor udvikling. Planen er, at der skal komme endnu flere produkter, og hvis alt går som de tre søskende forventer, så skal omsætningen tredobles inden for fire år, så den nærmer sig en lille milliard, og hvis dette ellers holder stik, så er der snart en helt ny gigant inden dansk møbeldesign.

 

EFTERLAD ET SVAR