Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I dag lever vi alle i høj grad i en digitaliseret verden, hvor vi benytter os af computere, tablets og smartphones hver dag. Et af de digitale værktøjer som især har fundet sin plads i vores dagligdag er de såkaldte apps. Apps er egentlig en forkortelse for applikationer som jo egentlig bare er et andet ord for et program på en digital platform. Men ikke desto mindre var det først smartphonens indtog på markedet i år 2007 der gjorde apps til daglig tale i Danmark. Når apps er så populære, så bliver der også skabt et utal af dem, hvoraf nogle er gode, og andre er dårlige. For at undgå at lave en dårlig app som er irrelevant, så er det vigtigt at følge disse 3 tips for app udvikling.

Start med den gode idé

Der er ikke nogen der siger, at man skal opfinde den dybe tallerken, hver gang man skal udvikle en ny app, da det i virkeligheden er udførelsen som bestemmer, om den bliver en succes eller ej. Men det hjælper selvfølgelig på det, hvis appen kommer til at udfylde et behov som længe har været overset.

Fokuser på brugervenligheden

Som nævnt herover så er det udførelsen som gør udslaget, og heri spiller brugervenligheden en stor rolle. Man kan nemlig lave en app med de bedste hensigter som på idéniveau er genial, men hvis appen ikke er nem at bruge, så vil den ikke blive brugt så ofte.

Få hjælp af betatestere

Man kan dog heldigvis undgå at lave den ovenstående brøler, hvis man får sin app testet, inden den ryger på app – store, google play eller lignende. Her tager man fat i tilfældige betatestere som alle enten tilhører den primære eller den sekundære målgruppe. På den måde for man den bedst mulige feedback på sin app, og man kan få skabt et godt slutprodukt.

EFTERLAD ET SVAR