At være leder er ikke nogen nem opgave. Det kræver både, at du kan bevare overblikket, motivere dine medarbejdere og meget andet. Derfor er det også vigtigt, at du har de rette kompetencer til at løfte opgaven.

For at sikre, at du har de rette kompetencer, er det ofte en god idé med efteruddannelse. Her kan du få ny viden og nye værktøjer, så du fortsat kan være den bedst mulig leder. Hvis du gerne vil finde en god workshop, der kan forbedre dig som leder, kan du besøge https://bartell-co.dk/.

Få skræddersyet et virksomhedsforløb til din virksomhed

Ikke to virksomheder er ens. Derfor varierer det også fra virksomhed til virksomhed, hvilken type ledelsesudvikling I har brug for. Netop derfor kan du også vælge at få et skræddersyet virksomhedsforløb, når du gerne vil udvikle enten dig selv eller lederne i din virksomhed.

Med et skræddersyet virksomhedsforløb bliver din virksomhed mødt der, hvor den er. På den måde kan I inddrage jeres fordele og udfordringer i selve undervisningen. Det giver underviseren mulighed for at give jer konkrete værktøjer, som I kan anvende fremover.

Hold et foredrag, hvis du gerne vil involvere mange mennesker

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilken læringsform der passer bedst til jer. Det handler både om, hvor I er som virksomhed, ligesom det naturligvis også handler om budgettet.

Derfor kan det af flere grunde være en god idé med et foredrag om ledelsesudvikling. Fordelen ved et foredrag er blandt andet, at du kan invitere mange medarbejdere med. Det kan også være en oplagt mulighed for at kombinere ledelsesudviklingen med employer branding.

Du kan nemlig gøre foredraget til et åbent arrangement, hvor folk udefra også kan deltage. På den måde har du mulighed for at fremvise din virksomhed til potentielle medarbejdere, mens du samtidig udvikler dine nuværende. Det er effektivt!

Kom i dybden med en workshop

Hvis du i stedet gerne vil i dybden med ledelsesudvikling, er det ofte en fordel med en workshop. Her har du mulighed for at give både dig selv og dine medarbejdere nogle helt konkrete værktøjer, som I kan anvende fremadrettet.

Hvis der er meget viden, der skal indlæres, er det ofte også en god idé med en workshop, hvor deltagerne kan få hands-on-erfaring. Det gør det langt nemmere at implementere både viden og værktøjet i arbejdsgangen efterfølgende.

Find en ekspert i ledelsesudvikling

Uanset hvilken form for kursus du gerne vil afholde, er det vigtigt, at du finder en ekspert på området. Kun på denne måde kan du sikre dig, at vedkommende har de rette forudsætninger for at kunne udvikle jer.

Derfor bør du også tjekke vedkommendes portefølje og CV ud. På den måde kan du bedst vurdere, om vedkommende har nok viden om, og erfaring med, ledelsesudvikling.

Hvis der skal holdes foredrag, er det også vigtigt, at foredragsholderen har en vis karisma. På den måde kan han eller hun bedre fastholde deltagernes interesse.

EFTERLAD ET SVAR