Arbejder du med skriftlig kommunikation? Og kunne du godt tænke dig at blive bedre til ikke bare at formulere dig på skrift, men også få din læser til at handle på dit budskab? Så er et skriftlig kommunikation kursus vejen frem.

Formålet med kommunikation er nemlig ikke blot at informere, men at opnå en handling eller et engagement. For at nå derhen, kan du med fordel drage nytte af retorikken, som lærer dig disciplinen. Altså disciplinen at skrive til både fornuft og følelser, at gøre dit budskab levende og opnå det har famøse engagement eller rykke på en holdning.

Særligt det at få en læser til at foretage en handling er den hellige gral, når man driver en webshop eller skal skaffe nye henvendelser til en servicevirksomhed. Derfor vil et kursus i skriftlig kommunikation også betale sig, fordi du bliver i stand til at få flere af dine brugere til at klikke på en købeknap eller udfylde en kontaktformular. Derpå stiger den såkaldte konverteringsrate, altså det regnskab, hvor du måler, hvor mange af dine brugere / besøgende på hjemmesiden eller webshoppen, som foretager en (af dig) prædefineret handling.

Skriftlig kommunikation kan naturligvis ikke stå alene, men det er et helt centralt element, at du kan tale i øjenhøjde til din læser, at du kan tiltale både hjerne og hjerte, ligesom det selvfølgelig er essentielt, at du fremkommer troværdig i hver en sætning på websitet.

Du lærer dog ikke bare at strukturere et budskab, men også at skrive levende! Det levende sprog fastholder din læser, så han eller hun ikke falder i søvn i endnu en generisk tekst eller springer direkte til en konkurrent. Du dræber flosklerne og det passive sprog, præsenterer dine argumenter og budskaber, lukker flere handler og forbedrer dig hver gang, du udformer en ny tekst – det værende et blogindlæg, en profiltekst eller en præsentation af en varekategori.

EFTERLAD ET SVAR