Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er stor forskel på hvordan mennesker måler succes i ens professionelle virke. Der er nogen der mener succes er, at man ikke behøver arbejde mere end 37 timer, mens andre mener succes er at have rygende travlt hele tiden. I Danmark er der kommet en tendens til det er det sidste der er tilfældet. At have meget travlt på arbejdet er desværre også ofte en af grundene til, at rekordmange får stress.

Vi synes det er pinligt at holde pauser

En ny undersøgelse viser, at der rigtig mange, der ikke holder pauser på arbejdet udover en frokostpause, der bliver overstået i lynets hast. Faktisk er der flere der mener, at det er lidt pinligt at holde pauser, hvilket i følge stressforskeren Thomas Milsted er en farlig tendens.

Virksomhederne prøver at hjælpe

Alle virksomheder vil naturligvis gerne have effektive medarbejdere, der knokler igennem, men langt de fleste fornuftige virksomhedsejere ved også, at stress og sygemeldinger ikke er en god forretning, og derfor er der også mange der forsøger at hjælpe deres medarbejdere. IT konsulentvirksomheden Abakion er en af de virksomheder der ofte fremhæves, da de tilbyder deres medarbejdere en række favorable muligheder i forhold til at tilrettelægge deres arbejds tid – du kan læse mere på Abakions hjemmeside.

Flextid kan være farligt

Der er rigtig mange virksomheder, og ikke mindst det offentlige, der tilbyder flextid, hvilket gør det muligt for de ansatte at være med til at tilpasse arbejdet til ens hverdag. Men Flextid er bestemt ikke nødvendigvis kun godt, til Politiken udtaler Thomas Milsted, at flextid rent faktisk kan gå hen og være et problem. Flextid giver den ansatte mulighed for selv at styre arbejdet i en højere grad, men at der rent faktisk er mange, der ikke kan finde ud af dette, og det derfor bliver en byrde i stedet for den hjælp, som det oprindeligt var tiltænkt.

 

EFTERLAD ET SVAR