Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har taget kørekort inden for nyere tid, kan det også være, at du har oplevet at skulle vente på at komme til køreprøve. Det er nemlig ikke noget nyt problem, at der kan være lang tid fra man er færdig med teori og køretimer og til man rent faktisk kan få lov til at komme til en køreprøver, da der skal være køreprøvesagkyndige ledige osv.

Hos køreskolen TipTop Trafik kan man eksempelvis tage et Formel 1 Kørekort, hvilket betyder, at man bliver klar til køreprøve på et par uger, men derfor kan man altså stadig godt komme til at vente i længere tid på rent faktisk at få papiret i hænderne.

I år er der sket en stor ændring, når det kommer til at tage kørekort i Danmark, det er nemlig blevet muligt for 17 årige at tage kørekort, noget der ellers har været forbeholdt myndige personer, altså personer over 18 år. Ændringen træder i kraft fra årsskiftet hvilket betyder at det første hold begynder til januar, og det er allerede noget der kan mærkes nu ved de danske køreskoler rundt om i landet.

Der er sågar køreskoler der forventer at det vil skabe massive køer, og at det muligvis kommer til at presse priserne op, da der i sagens natur kommer flere mulige kunder, og med en stigende efterspørgsel uden der umiddelbart kommer et større udbud, sker der som regel det, at priserne bliver sat i vejret.

Det er umiddelbart ikke noget, man kan aflæse direkte i priserne hos de danske køreskoler på nuværende tidspunkt, men det er meget tænkeligt at det kommer til at ske. Går man med tanker om at skulle tage kørekort inden for den nærmeste fremtid, kan det med andre ord være en god ude at få booket sig ind på et hold, mens priserne er hvor de er. Det er i hvert fald meget tvivlsomt, at det skulle blive billigere.

 

EFTERLAD ET SVAR