Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom det måske stadig føles som om, at sommeren først lige har forladt os, og der er lang tid til december, jul og gaver, så skal du eller din arbejdsgiver snart i gang med at planlægge årets julefrokost. For rigtig mange ansatte Danmark over er firmajulefrokosten en af de bedste firmarelaterede arrangementer i løbet af året. Julefrokosten giver chefen og de ansatte en unik mulighed for, at møde hinanden uden for de formelle rammer der er skabt af virksomheden. Derfor er det meget vigtigt at man som virksomhed tager julefrokosten seriøst og får bestilt den rigtige lokation, inden det er for sent.

De bedste lokaler ryger hurtigst

Ligesom med så mange andre ting så bliver de bedste lokationer til julefrokosten reserveret hurtigt, hvilket er derfor man som virksomhed skal være hurtigt ude, med mindre man vil risikere at holde julefrokost i mødelokalet.

Vigtigheden af nye omgivelser

Den nemme løsning er selvfølgelig at holde julefrokosten i virksomhedens egne lokaler. Men en af julefrokostens vigtigste funktioner er at hjælpe de ansatte med at komme ud af den samme gamle rytme, de har været i hele året. Og ved at holde julefrokost i nye fremmede lækre lokaler, vil det hjælpe de ansatte komme ud af de samme gamle rutiner. Desuden vil de ansatte føle sig mere værdsatte, hvis virksomheden vælger at bruge penge på at leje nogle lækre lokaler andetsteds.

Hyggelige omgivelser med julestemning

Julefrokosten er unik fordi den frembringer en anden form for hygge og stemning end en hvilken som helst anden firmafest. Men for at opnå denne specielle stemning, skal man også have nogen specielle omgivelser. Man kan ikke bare stoppe nogle stole, nogle border og 40 mennesker ind i et foredragslokale og forvente man får en rigtig hyggelig julefrokost. Lokalet skal have den perfekte størrelse, så der er god plads, men man på samme tid opnår en hyggelig intim fornemmelse. Når det jo er julefrokost må lokalet også gerne være lidt julet, så lidt julepynt er en god idé, så længe det ikke er for meget.

 

 

EFTERLAD ET SVAR