Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man har en virksomhed eller en organisation er det naturligvis helt centralt, at de økonomiske processer køre helt gnidningsfrit. Men lige så vigtig den økonomiske afdeling er, lige besværlig og uoverskuelig kan den være. Så når dette økonomisystem skal opdateres, kan det meget nemt gå hen og være utroligt besværligt og dyrt for organisationen. Der findes dog nu et alternativ til de, til tider, forældede økonomisystemer. Navision fra Microsoft Dynamics er et nyt økonomisystem der har mange fordele for virksomheder.

Hvorfor vælge Navision?

Microsoft Navision er et økonomistyringssystem som er designet til at strømline og automatisere økonomiske processer som fx fakturering og månedsafslutning. Med Navision undgår man at disse simple processer kommer til at tage flere dage at få afviklet. Denne effektivisering af de økonomiske processer som Navision bringer vil i sidste ende frigøre mere tid til vigtigere ting.

Navision samler økonomistyring, lager, indkøb, logistik, salg, produktion og projektstyring i et program, hvilket skaber et meget større overblik over organisationens afdelinger. Hvis ens virksomhed har haft et mangelfuldt økonomisystem, har man risikeret ikke at have alle de nødvendige værktøjer til at kunne tilfredsstille alle ens kunder. Med Navision er man sikker på at have alle værktøjer til rådighed, så man vil kunne løse alle opgaver. Navision er et fleksibelt system, som kan vokse sammen med virksomheden. Dette vil sige, at når virksomheden er vokset til det punkt, den har behov for nye funktioner, så vil Navision kunne tilbyde disse funktioner. Disse funktioner optimerer ikke bare selve styringssystemet, men de ansattes produktivitet vil også øges.

Mobilitet

Med Microsoft Navision er det muligt, at benytte systemet på smartphones, tablets og andre mobile enheder. På denne måde kan alle medarbejdere hele tiden have muligheden for at tilgå programmet uanset hvor og hvornår, de har behov for det. Dette vil gøre virksomheden langt mere mobil og fleksibel.

 

 

EFTERLAD ET SVAR