Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En af de mange ting som vi lære, via de erfaringer vi gør os på arbejdspladsen, så er det, at omgivelserne har en indflydelse. Dette er sådan set gældende i alle livets facetter. Vi fungerer simpelthen bedst i omgivelser vi kan lide, og omgivelser som er tilpasset til det vi skal bruge dem til. Derfor skal din virksomheds lokaler også være tilpasset til perfektion. Arbejdsstationerne skal være perfekte, pauserummet skal være perfekt, og det skal mødelokalet selvfølgelig også være.

Mødelokaler andetsteds

Afhængigt af virksomheden finder de fleste møder til stede på virksomhedens egen grund og i virksomhedens egne mødelokaler, men det kan ofte være nødvendigt at holde mødet udenbys. Dette kan fx være smart når ens gæster kommer udenlands fra og måske har andre forpligtelser i Danmark. Hvis dette er tilfældet, kan mødet passende finde sted i København, hvor der er kort afstand til lufthavnen. Ved at holde mødet i København gør man det både nemmere for, folk der kommer fra København, og folk der kommer udenlands fra. Dette sikrer en positiv stemning før mødet, da modparten vil føle, at man ofre sig for at få mødet op at stå.

Det rigtige mødelokale

Selvom at ens mødelokale i København måske kun er midlertidigt, og man ikke skal bruge lokalet hver dag, så skal man stadig sørge for det rigtige lokale. Der findes heldigvis muligheder for lokaler i alle størrelser, som passer til møder med mange eller få deltagere. Det er nemlig vigtigt, at lokalet har den rette størrelse, så der plads nok, uden der er for meget. Selvom et mødelokale blot skal bruges en eller to timer ad gangen, skal det være et lokale der er flot at være i. Hvis lokalet er kedeligt og dårligt at være i, kan det smitte af på de deltagende, og det kan ende i et dårligt møde.

EFTERLAD ET SVAR