Hvis du efter længere tids problemer med din virksomheds økonomi må konstatere, at det ikke længere kan løbe rundt, kan en rekonstruktion være en af de eneste ting, der kan hjælpe dig og din virksomhed fremadrettet. Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan dette forgår og hvad det indebærer, kan du læse videre her for at høre mere om dette.

Sådan forgår rekonstruktion af din virksomhed

Når du altså finder ud af, at din lille virksomhed ikke længere kan løbe rundt, kan der laves en begæring om rekonstruktion af virksomheden, som herefter indsendes til skifteretten. Anmodningen om rekonstruktioner bliver diskuteret til møde på stifteretten, hvorefter der tages stilling til, om der kan indledes en rekonstruktionsbehandling.

På dette møde i stifteretten vil der udpeges en rekonstruktion advokat, der har speciale indenfor rekonstruktion af virksomheder, som kan hjælpe dig. Denne advokat overtager ikke styringen i din virksomhed, selvom du dog får visse begrænsninger, du skal holde dig indenfor. Formålet med denne rekonstruktion af virksomheden er i grove træk, at der skabes et nyt grundlag for virksomheden, så den igen kan komme på sporet.

Find hjælp og rådgivning hos din advokat

Denne proces er noget, der godt kan være hårdt at skulle igennem. Især hvis man har haft store drømme og håb for sin virksomhed, kan det være svært, når man skal se i øjnene, at tingene ikke er gået, som de skulle.

Det er derfor rart, at du har en advokat tilgængelig, som alt kan svare på diverse spørgsmål du måtte have til situationen. Så er du også sikker på, at du altid er klar over, hvad der forgår, så du ikke føler, at det hele er alt for forvirrende samt svært at forstå og forholde sig til. Dette er altså guiden til rekonstruktion af den lille virksomhed.

EFTERLAD ET SVAR