Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har i en søn eller datter som lige om lidt skal konfirmeres, men stadig ikke har fundet et sted at afholde det, så er det ved at være sidste chance, hvis alle steder ikke skal nå at være optaget. Det er klart at i som forældre gerne vil gøre noget specielt ud af denne store dag, og gerne vil holde det et sted som er smukt og idyllisk.

Tag et kig på Hotel Kirstine

Vil du gerne gøre konfirmationen til en mindeværdig dag, som i vil se tilbage på resten af jeres liv, så skal i tage et kig på Hotel Kirstine beliggende nær Næstved på Sjælland. Hotel er et 4-stjernet hotel der har fungeret som hotel siden 1745, og ligner nærmest sig selv fra den gang. Men udover at fungere som hotel, står de også til rådighed med selskabslokaler. Lige så snart du træder ind i Hotel Kirstines lokaler, vil opleve en charmerende og romantisk atmosfære. Under spisningen vil i blive betjent af hotellets utrolig dygtige og professionelle personale, som både vil servere den lækre mad som der er blevet lavet til anledningen, samt sørge for uddeling af diverse festsange, og hvad der nu ellers høre sig til sådan en fest. Personalet vil gøre alt for at alle jeres gæster føler sig godt behandlet, så festen holder den gode stemning hele dagen og aften.

Skal i bruge et selskabslokale til en anden højtid end lige konfirmation, så er det naturligvis også en mulighed for dig/jer. Så leder i efter et selskabslokale i Næstved, så er Hotel Kirstine en rigtig god kandidat, hvis i vil holde jeres fest et sted hvor i altid vil få den bedste service, og få serveret den lækreste mad.

Du kan læse meget mere om Hotel Kirstines selskabslokaler og hvad du har af muligheder, ved at trykke lige her.

EFTERLAD ET SVAR