Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

 

Rainbow Business Denmark, som er en forening for virksomheder og organisationer med tilknytning til LGBT-miljøet var i weekenden stærkt repræsenteret på de københavnske homo-barer hvor de delte gratis kondomer ud. Der var blevet indsamlet 70.000 kroner blandt foreningens medlemmer. Indsamlingen var en slags protest mod at Københavns kommune har valgt at spare uddelingen af kondomer væk, selvom det kan virke som en besynderlig besparelse. ¨

Kritikken fra miljøet lyder blandt andet på, at de godt 70.000 kroner der bliver sparet, er så  lavt et beløb i forhold til hvad behandling koster, og ikke mindst at det er folks sundhed det handler om. På den anden anden side, kan man naturligvis argumentere for, at det er voksne mennesker det handler om, og at de burde kunne tage vare på sig selv.

exs_extrasafe

Det er kondomer som disse (billedet er lånt fra Kondomland), dog i regnbuefarver, der har fået Rainbow Business Denmark op i det røde felt. Michael Flyngborg der sidder i bestyrelsen for foreningen har brugt sammenligningen med at det ikke koster meget mere end at holde et bryllup på rådhuset for en politiker, end det koster at holde et helt miljø sundt.

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR