Der kan være gode grunde til af og til at gøre noget anderledes sammen i et firma. Blandt andet fordi det kan være med til at give nye input til såvel ledere som medarbejdere. Men det er måske ikke altid verdens nemmeste opgave at finde på en god aktivitet, som man kan foretage sig sammen. Så er der heldigvis flere måder, du kan finde ud af det på.

Find inspiration på nettet

Som det gælder med så meget andet, så er der også i dette tilfælde masser af inspiration at hente på internettet. Derfor er dette også det oplagte sted at søge efter inspiration til, hvad den næste firmaaktivitet skal være.

Der kan være god grund til at søge på en hjemmeside, der viser et bredt udvalg af aktiviteter. Det kunne for eksempel være Funguide.dk. For når du søger på Google kan du måske finde relevante resultater, men du vil kun finde et lille udsnit af alt det, der rent faktisk findes af tilbud.

Klik her, for at læse mere om hvad Funguide er.

Lad medarbejderne komme til orde

Måske kan du også få inspiration indefra. For det er ikke utænkeligt, at der er nogle af dine medarbejdere, der har gode ideer til næste firmaaktivitet. Derfor kan det altså være en god idé at lade dine medarbejdere komme til orde på.

I kan blandt andet holde et møde eller nedsætte et aktivitetsudvalg. På den måde får medarbejderne mere at skulle have sagt om de næste firmaaktiviteter, I skal foretage jer sammen.

Tag en demokratisk beslutning

Selv hvis det ikke er alle medarbejdere, der har gode ideer, så vil de fleste nok have en mening om, hvad de gerne vil. Når du derfor har fået nogle ideer i spil, kan du med fordel lade dine medarbejdere stemme om, hvad I skal lave sammen af firmaaktiviteter.

Ved at tage en demokratisk beslutning sikrer du, at du har den størst mulige opbakning blandt dine medarbejdere.

Overrask medarbejderne

Det er dog ikke altid nødvendigt eller bedst at indblande dine medarbejdere. For nogle gange kan det faktisk også have en stor effekt at overraske folk med en firmaaktivitet.

Hvis du vælger at overraske dine medarbejdere, skal du bare være opmærksom på, at du vælger en aktivitet, der ikke kræver en masse forberedelse. Det skal derudover være noget, som alle kan være med til. Men sådan kan du altså også glæde folk på arbejdspladsen.

EFTERLAD ET SVAR