Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Industriferien er for alvor højsæson for indbrud, og dette skyldes, at mange danskere er bortrejste i ferien. Dette efterlader indbrudstyvene hjemme med en masse tomme huse, som de let og uforstyrrede kan bryde ind i. Der er særligt mange indbrud i region Hovedstaden, og derfor er det vigtigt at sikre sit hus eller lejligheden ekstra godt, hvis du bor her. Heldigvis er der mange måder at undgå indbrud på, og heldigvis kan du gøre mange af dem selv. Hvis du sørger for at indbrudssikre dit hjem inden afgang, kan du rejse med ro i sjælen. Vi har samlet de bedste tips til, hvordan du gør dette.

Få sikret dine låse

En af de bedste måder at indbrudssikre sit hjem på er ved at sørge for, at låsene er sikret. Hvis dine låse ikke er sikre, er det alt for nemt for indbrudstyven at få adgang til dit hjem. Det anbefales, at yderdøre ikke har nøgler med et rundt hoved, fordi denne type lås er let at dirke op. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine låse er sikre nok, kan det være en god idé at få en låsesmed på Amager til at gennemgå hjemmets låse. Låsesmeden kan hurtigt afgøre, om dine låse er sikre nok, og hvis de ikke er, kan han hjælpe dig med at skifte de dårlige låse. Særligt i Region Hovedstaden er det vigtigt at have sikre låse til sin bolig, grundet den høje indbrudsrisiko.

Få naboen til at kigge efter dit hjem

En anden måde at få indbrudssikret sit hjem på, er ved at få naboerne eller venner til at kigge efter din bolig, mens du ikke er hjemme. Når der er liv i en bolig, er det automatisk med til at skræmme indbrudstyvene væk. Hvis dit hus ser beboet ud, mens du ikke er hjemme, minimerer det risikoen for indbrud markant. Når naboen skal få dit hjem til at se beboet ud, er det en god idé at tømme postkassen, parkere en bil i indkørslen, smide skrald i skraldespanden og at tænde lys i boligen om aftenen. Hvis du er bortrejst i mere end en uges tid, kan det ligeledes være en fordel at få naboen til at slå græsset, så hjemmet ser beboet og passet ud.

EFTERLAD ET SVAR